Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Reprezentantul Managementului pentru Calitate – Modulul II

GRUPUL TINTA

Cursul de Reprezentantul Managementului pentru Calitate se adresează persoanelor care coordonează (sau vor coordona) sistemul de management al calităţii dintr-o organizaţie, indiferent dacă titulatura lor este de Reprezentantul Managementului pentru Calitate, Director Calitate, Coordonator Calitate sau Quality Manager.

DESCRIEREA CURSULUI

Temele abordate la al doilea modul sunt „Tehnici de management: benchmarking, QFD” (2 zile) şi „Auditare, certificare” (2 zile).

Condiţia de înscriere la curs este deţinerea certificatului de „Specialist pentru sisteme de managementul calităţii”sau a celui de „Auditori interni pentru sisteme de managementul calităţii”, precum si parcurgerea primului modul al cursului de “Reprezentantul Managementului Calitatii”.

FINALIZARE

Participanţii la ambele submodule ale cursului de Reprezentantul Managementului pentru Calitate primesc dreptul de a susţine examenul de certificare personală “Reprezentantul Managementului pentru Calitate” (în ultima zi de desfăşurare a submodului al doilea).
Participanţilor care promovează examenul li se acordă certificate recunoscute internaţional în limba română din partea organismului de certificare personal TÜV Rheinland InterCERT, divizia Akademia, oferindu-le titlul de Reprezentantul Managementului pentru Calitate şi confirmând competenţele sale în coordonarea unui sistem de management al calităţii şi auditarea acestuia intern şi la furnizor. Acest certificat oferă totodată titularului său dreptul de a urma în decurs de trei ani modulul Auditori Externi (TAR ZERT) pentru sisteme de management al calităţii.
Participanţii care nu promovează sau nu doresc să susţină examenul primesc o „Confirmare de participare” din partea TÜV Rheinland România S. R. L., păstrând dreptul de a participa (de un număr nelimitat de ori) în decurs de trei ani la examenul susnumit, ori de câtre ori acesta va fi organizat în România, conform programului de instruire al Akademiei TÜV Rheinland în România.

Inscriere

Copyright © PluriGrup 2009. Toate drepturile rezervate. design by class media