Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Condiţii de participare

Regulament de înscriere şi participare la cursurile de formare profesională ale Pluri Consulting Grup SRL.

Cursurile se desfăşoară la locatiile stabilite de Pluri Consulting Grup SRL.

Înscrierea se face prin completarea talonului de participare (versiune online sau prin download) cu minim cinci zile lucrătoare înainte de începerea cursului. Acesta se trimite prin fax la: 0233/22.80.84  sau prin e-mail la office@plurigrup.ro.

Confirmarea telefonică de participare se face cu aproximativ cinci zile înainte de începerea cursului, fiind însoţită de un program detaliat al acestuia pe e-mail.

Numărul minim de participanţi pentru organizarea unei grupe de curs este de 10 persoane.

Preţul cursului se achită în lei, la cursul BNR din ziua plăţii, în contul SC Pluri Consulting Grup SRL, cod fiscal: RO15766236, IBAN RO31 OTPV  170000040954 RO 01, deschis la OTP Bank, Sucursala Piatra Neamt sau în numerar, la sediul Pluri Consulting Grup SRL.

Preţul cursului include:

  • suportul de curs
  • standardul aferent ca exemplar de lucru
  • masa de prânz la restaurant, băuturi răcoritoare şi cafea în pauze
  • taxa de examen

În cazul în care nu se mai doreşte participarea la curs, suma achitată se poate transfera pentru înscrierea la un alt curs sau se returnează în întregime.

Dacă se doreşte participarea la un curs unde este necesară o instruire anterioară, aceasta va fi recunoscută la prezentarea unei copii după certificatul prin care se face dovada acesteia.

Durata unei zile de curs este de aproximativ opt ore. Prezenţa la curs este obligatorie. Se acceptă o absenţă de maxim opt ore numai cu acordul Lectorului. În cazul unei absenţe mai mari de opt ore, susţinerea examenului este posibilă numai după semnarea unei declaraţii pe proprie răspundere.

În urma promovării examenului, participanţii vor primi certificate de absolvire iar în cazul nepromovării examenului, poate fi solicitată o confirmare de participare. Reexaminarea, în termen de trei ani de la examinarea iniţială, este gratuită.

Certificatele şi confirmările de participare vor fi expediate cu confirmare de primire printr-un serviciu de curierat sau pot fi ridicate de la sediile noastre.

 

George
Mihaela
2212 vizitatori

Copyright © PluriGrup 2009. Toate drepturile rezervate. design by class media