Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Despre noi

PLURI CONSULTING GRUP este o organizaţie infiintată în anul 2003.

Echipa organiza┼úiei noastre este format─â din tineri instrui┼úi, bine pregati┼úi ┼či foarte entuzia┼čti, astfel ├«nc├ót rezultatele nu au ├«nt├órziat s─â apar─â.

Activitatea de instruire

Experienţa noastră în domeniul formării resurselor umane derivă din activitatea de organizare a cursurilor de instruire, începând încă din anul 2005.

Aceast─â complex─â activitate se desf─â┼čoar─â sub auspiciile unui parteneriat cu unul dintre cele mai prestigioase organisme de certificare ┼či instruire din Europa ÔÇô T├ťV Rheinland InterCert ÔÇôdivizia Akademia.

├Än acest moment suntem considera┼úi ca fiind cel mai bun organizator de cursuri de instruire de c─âtre T├ťV Rheinland Rom├ónia, av├ónd cele mai bune rezultate la monitorizarea indicatorilor de performan┼ú─â ┼či a satisfactiei cursan┼úilor.

Evoluţie

2005 2006 2007 2008
7 cursuri 20 cursuri 33 cursuri 42 cursuri
175 participanţi 478 participanţi 792 participanţi 986 participanţi

PLURI CONSULTING GRUP este partener T├ťV Rheinland Rom├ónia ├«n organizarea de cursuri de instruire ├«n jude┼úele:

NEAM┼ó, BAC─éU, VRANCEA, BUZ─éU, GALA┼óI, BR─éILA, SUCEAVA, BOTO┼×ANI, VASLUI, IA┼×I, DOLJ, CONSTAN┼óA, ARGE┼×, PRAHOVA, BRA┼×OV.

Parteneriatul cu T├ťV Rheinland constituie deja o garan┼úie a calit─â┼úii activit─â┼úii de instruire, deoarece T├ťV Rheinland pune la dispozi┼úia cursan┼úilor cele mai bune suporturi de curs ┼či cei mai bine preg─âti┼úi lectori care au o experien┼ú─â ┼či o pregatire remarcabil─â, fiecare specializat ├«n domeniul s─âu de activitate.

Activitatea de consultanţă este susţinută de personal bine pregătit, gata să se plieze pe specificul domeniului de activitate al clientului.

Am oferit consultanţă pentru implementarea standardelor ISO în peste 25 de organizaţii care s-au  certificat cu succes.

De asemenea, o nouă componentă a activităţii o constituie  activitatea de consultanţă pentru accesarea fondurilor europene. Avem deja proiecte întocmite pentru beneficiari care au obţinut finanţări de peste 10 milioane de euro.

 

George
Mihaela
3301 vizitatori

Copyright © PluriGrup 2009. Toate drepturile rezervate. design by class media