Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Auditori interni pentru sisteme de management de mediu conform ISO 14001:2004

GRUPUL TINTA

Cursul este recomandat persoanelor care fac sau vor face parte din echipa de audit intern pentru sisteme de managementul mediului dintr-o organizaţie care are implementat sau este în curs de implementare şi certificare a sistemului ISO 14001.

DESCRIEREA CURSULUI

Pe durata cursului sunt tratate subiecte privind conceptele de bază ale SMM, prezentarea standardului ISO 14001, cerinţele de auditare, aspecte practice şi aplicaţii privind funcţionarea şi controlul sistemelor de management de mediu, cerinţele şi procedura de audit, pregătirea, desfăşurarea şi evaluarea auditurilor interne.

FINALIZARE

Participanţilor, care promovează examenul, li se acordă certificate recunoscute internaţional din partea organismului de certificare personal TÜV Rheinland InterCERT, divizia Akademia. Certificatul permite posesorilor să folosească titulatura de “Auditori interni pentru sisteme de management de mediu conform ISO 14001:2004″ şi să desfăşoare toate activităţile specifice.

Inscriere

Copyright © PluriGrup 2009. Toate drepturile rezervate. design by class media