Model Scrisoare de Intenţie

Andrei Grigore

Piatra Neamt

E-mail.andreigrigore@gmail.com

 

Stimate Domnule/Doamnă,

 

        Vă adresez această scrisoare de intenție ca răspuns la anunțul dumneavoastră pentru postul vacant pe care îl aveți în companie.

        Am absolvit Facultatea de Adminstrație și Afaceri, Universitatea din București și consider că în anii de studenție am acumulat multe cunoștințe în drept, economie, management, marketing și finanțe. Aștept cu nerăbdare să pun în practică aceste cunoștințe, combinate cu abilități utile domeniului și, implicit, jobului oferit  de Dumneavoastră.

         Sunt o persoana dinamică, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobândite în experiența mea (de promoter), responsabilă, hotărâtă, interesată în perfecționarea profesională în domeniul economic. Îmi doresc să am șansa de a lucra în compania Dumneavoastră, unde aș putea să-mi pun în evidență capacitățile intelectuale și experiența acumulată (conform CV anexat) pentru a îndeplini sarcinile și scopurile organizației, cât și pentru dezvoltarea carierei mele.

         Dacă veți considera că motivația și experiența mea sunt oportune pentru obținerea unui post în cadrul companiei, sunt disponibil în orice moment pentru a fi contactat în vederea discutării detaliilor unei posibile colaborări.

 

03. 04. 2014                                                   Vă mulțumesc,

                                                                  Cu deosebită  stimă,

                                                                        Grigore Andrei